Авторизація

Новини

РЦjpg

Шановні голови громад, депутати місцевих рад та всі-всі, хто причетний до місцевого самоврядування! 

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Сьогодні перед нами стоїть надважливе завдання, від реалізації якого залежить майбутнє кожного з нас і всієї країни - завершити реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Адже, головною метою цієї реформи є покращення якості життя територіальних громад.  І тому маємо разом з вами прийняти цей виклик часу і переорієнтуватися, змістивши пріоритети в бік створення спроможних громад, які надають якісні та доступні послуги своїм мешканцям.

А для цього маємо нарешті подолати ще один бар'єр на шляху створення умов для сталого розвитку та об’єднати свої зусилля для якнайшвидшого прийняття змін до Конституції України в частині децентралізації влади, з метою  забезпечення незворотності змін, що наразі відбуваються в результаті впровадження зазначеної реформи № 1 в Україні.

На цьому непростому шляху від усього серця зичимо вам міцного здоров’я, великого щастя, витримки, оптимізму, родинного затишку та здійснення мрій. Хай всі побажання, що Ви отримаєте в цей день, додадуть вам наснаги та віри в спільну справу: країну спроможних громад.

Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку громад.

Нехай ваша професійність, досвід та творче ставлення до виконання вашого покликання сприяють розвитку України.


З найкращими побажаннями

команда Ресурсного Центру
зі сталого місцевого розвитку.

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації