Авторизація

Новини проекту «Добре врядування для розбудови потенціалу громади»

563326cdbf8e85d83b618bdfd2fa0270 L

Експерти Ресурсного центру УАРОР підготували аналітику «Зміцнення інституційної спроможності громади шляхом збільшення інвестиційної привабливості». 

Збільшення інвестиційної привабливості – одна з потужних передумов для нарощування інвестиційного потенціалу. Залучення інвестицій на місцевий рівень позитивно впливає на соціально-економічний розвиток територіальної громади, а відповідно і на регіон в цілому.

Об’єднані територіальні громади стають не лише фінансово «повнокровними», але й потенційно привабливими для інвестора. Але формування та використання інвестиційного потенціалу в повній мірі залежить від органу місцевого самоврядування, якому необхідно володіти великим обсягом функціональних можливостей.

Тому матеріал, викладений у документі, має на меті звернути увагу керівництва органів місцевого самоврядування на важливість  розвитку інвестиційного потенціалу громади та зорієнтувати, з чого розпочати роботу  в цьому напрямку.  

Завантажити можна тут: Аналітична записка "Зміцнення інституційної спроможності громади шляхом збільшення інвестиційної привабливості"

Матеріал підготований в рамках проекту «Добре врядування для розбудови потенціалу громади» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за проектом «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на сході України» за підтримки Уряду Королівства Данії, Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації