Авторизація

Новини

Конкурс для ОТГ на отримання від проекту USAID допомоги у розробці й реалізації локальних стратегій економічного розвитку
 

До уваги лідерів сільських об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей!

В Україні розпочався Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (Проект), який продовжуватиметься до 2020 року, а його реалізацію забезпечує компанія «Кімонікс Інтернешнл». Проект працюватиме в декількох пілотних регіонах, зокрема, в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській.

Мета Проекту полягає в підтримці всеохоплюючого, стійкого економічного зростання шляхом сприяння розвитку сільського господарства та створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» запрошує до співпраці об’єднані територіальні громади (ОТГ) з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, які націлені на розвиток ринкової інфраструктури та прагнуть її покращення задля нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції, створення робочих місць, в тому числі несільськогосподарського напрямку, підвищення доходів селян та покращення якості життя в громадах. Проект співпрацюватиме з ОТГ, які вже розробили або знаходяться в стані розробки Стратегії та Плану соціально-економічного розвитку, у яких приділено відповідну увагу розвитку місцевої ринкової інфраструктури.

Проект надаватиме відібраним за конкурсом ОТГ допомогу в підготовці локальних стратегій економічного розвитку за обраними напрямками, підготовку проектів (у тому числі інвестиційних) з покращення інфраструктури, а також за результатом конкурсу частково профінансує їх впровадження.

Керівники ОТГ Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, що зацікавлені в співпраці з проектом «Підтримка аграрного і сільського розвитку», мають заповнити анкету, що додається, та надіслати її до 25 грудня 2016 р. на адресу: sprokopenko@ukraineards.com. У разі виникнення питань, звертайтеся за тією ж електронною адресою.

Опитувальний лист для ОТГ

Джерело: Громадський Простір

     

 

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації