Авторизація

Новини

З 12 квітня 2016 року Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України разом з  іншими партнерами-донорами оголошується конкурс на посади координаторів (керівників) регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку (РОР).

Для участі у конкурсі зацікавлені особи мають подати такі документи: заяву про участь у конкурсі (із зазначенням області); мотиваційний лист; розгорнуте резюме (освіта, спеціальність, досвід роботи – обов’язково); заяву на згоду кандидата надавати послуги на випробувальний період. Також можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються до 18.00 22 квітня 2016 року в електронному вигляді за адресою: ofref@minregion.gov.ua

Нагадаємо, регіональні офіси реформ з децентралізації та розвитку створюються в усіх областях України як юридичні особи для підтримки впровадження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації повноважень органів виконавчої влади, реформування державної регіональної політики.

Ознайомитися з функціями та повноваженнями координаторів, а також отримати більш детальну інформацію про умови конкурсу можна ТУТ.

12.04.2016

За матеріалами Веб-сайта Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації