Авторизація
Иван Баранов

Иван Баранов

0
Вподобань · 2,980 переглядів
Зареєстрований з Середа, 19 червня 2013, 15:47 Останній вхід 8 років тому
Тип профілю Експерт
 
Інформація відсутня
Про мене
  • Ресурсний центр

  • Регіон
    Київ
Друзі
Groups

Як відомо з квітня 2016 року відбулась децентралізація владних повноважень у сфері реєстрації місця проживання органам місцевого самоврядуваня, на сьогодні з'явились експертні пропозиції щодо зміни цієї системи на повідомну, детальніше за посиланням.

Пропопоную обговорити це питання.

Детальніше...

Иван Баранов відповідь у темі 'Реформа місцевого самоврядування' у форумі. 03/05/2016

Удосконалення територіальної організації влади на базовому рівні, на сьогодні викликає необхідність переглянути систему територіальної організації влади на рівні районів, це було предметом обговорення експертної групи, що діє при Мінрегіоні, під час якого презентували дві концепції оптимізації районного рівня. Детальніше за посиланням.Як на мене життєздатною є концепція, яка перебачає формування районів на основі госпітальних округів, адже метою та результатом реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади має бути покращення якості життя громад у тому числі удосконалення надання послуг населенню ОМС. Пропоную обговорити це питання, можливо знайдемо третю концепцію

Детальніше...

Иван Баранов відповідь у темі 'Удосконалення районного поділ' у форумі. 03/05/2016

Удосконалення територіальної організації влади на базовому рівні, на сьогодні викликає необхідність переглянути систему територіальної організації влади на рівні районів, це було предметом обговорення експертної групи, що діє при Мінрегіоні, під час якого презентували дві концепції оптимізації районного рівня. Детальніше за посиланням.Як на мене життєздатною є концепція, яка перебачає формування районів на основі госпітальних округів, адже метою та результатом реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади має бути покращення якості життя громад у тому числі удосконалення надання послуг населенню ОМС. Пропоную обговорити це питання, можливо знайдемо третю концепцію.

Детальніше...

Цікавий експертний коментар законодавчих ініціатив в сфері держархбудконтролю за посиланням, особливо актуально зараз коли у галузі відбувається децентралізація владних повноважень ОМС.

Детальніше...

Иван Баранов відповідь у темі 'Спецперевірка за новими правилами' у форумі. 16/01/2016

Шановний пане Олександре, на сьогодні вже прийнятий новий закон про держ службу, який набирає чинності та готується новий закон прослужбу в ОМС , які вже не передбачають наведеноого. Крім цього за загальним правилом положення раніше прийнятих законів застосовуються у частині що не суперечить пізніше прийнятим.

Детальніше...

Иван Баранов відповідь у темі 'Децентралізація освіти' у форумі. 19/10/2015

Дійсно корисна інформація про малокомплектні школи, яка обгрунтовано доводить необхідність закриття таких школ та вирішення питання логістики до великих шкіл.
Додатково щодо питання малих шкіл інфографічно у відео
[video]

Детальніше...

9 вересня 2015 року у залі засідань Української асоціації районних та обласних рад відбулось чергове засідання Ради партнерів мережі РЕГІОНЕТ. Під час якого проінформовано про перспективні плани діяльності Інституту громадянського суспільства щодо започаткування діяльності регіональних координаторів для сприяння у впровадженні демократії участі у об’єднаних громадах. Які будуть міркування щодо започаткування такаою діяльності?

Детальніше за посиланням.

Детальніше...

7 жовтня цього року схвлено План заходів з реалізації у 2015-2017 роках Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року. Детальніше за посиланям.
Цікаво чи долучалися до її розробки учасники мережі Регіонет та її спільноти і який внесли вклад у її удосконалення? Це було б гарною ілюстрацією до історії успіху мережі Регіонет.

Детальніше...

Дійсно корисна ініціатива , котра заслуговує на швидкий розгляд та прийняття Верховною Радою.

Беручи до уваги, сільський та міський розвиток як складові регіонального розвитку, варто також звернути увагу на сприяння сільському розвитку не залежно від міського, а саме на процесі деурбанізація тобто створення промислової та соціальної інфраструктри у селах та селищах. Що має зебезпечити багатоаспектність та уникальність складових регіонального розвитку, Які будуть міркування з даного питання?
Детальніше...

Користувач Иван Баранов і {target} тепер друзі 27/05/2015
Користувач Иван Баранов і {target} тепер друзі 30/11/2014

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації