Авторизація

Новини

kursy

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників»розроблено на виконання частини шостої статті 59 Закону України «Про освіту».

Проект акта врегульовує підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів освіти шляхом затвердження відповідного порядку, а також затверджує зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2018 р. № 237.

Проект Порядку спрямований на визначення механізмів, видів, форм, тривалості, періодичності, порядку оплати, умов і порядку визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних (науково-педагогічних) працівників закладів освіти і науково-методичних установ незалежно від їх організаційно-правового статусу, форми власності та сфери управління, удосконалення правового регулювання діяльності закладів освіти, юридичних та фізичних осіб у сфері підвищення кваліфікації педагогічних (науково-педагогічних) працівників.

Зауваження та пропозиції до проекту акта приймаються в письмовому вигляді та електронною поштою до 7 червня 2019 р. за адресами:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

e-mail: i_baluba@mon.gov.ua, Балуба Ігор Анатолійович

Джерело: Веб-сайт Міністерства освіти і науки України 

А також до Секретаріату Асоціації на електронну адресу uaror@ukr.net  до 24 травня 2019 року.

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації