Авторизація

Новини

У травні УАРОР проведе фахові майстерні для представників районних та обласних рад Рівненщини, Львівщини та Тернопільщини. Цього ж місяця, у Києві відбудеться навчання у всеукраїнському форматі на тему «Відповіді на болючі питання у сфері АТУ та медицини». Реєстрація триває.

Тематика навчань сформована відповідно до попереднього опитування.

Одноденні заходи  передбачають роз’яснення законодавства та практичні вправи, що модеруються профільними експертами. Учасники матимуть змогу отримати відповіді на питання стосовно реалізації повноважень рад у тематичній сфері.

Фахові майстерні, відбуватимуться в приміщеннях обласних рад відповідного регіону. Всеукраїнська фахова майстерня відбудеться 17 травня у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Зареєструватись на навчання можна за номером телефону 044-484-05-66 або написавши на адресу електронної скринькуuaror@ukr.net. При реєстрації потрібно повідомити П.І.Б., орган місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.

Заходи організовується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Детальна інформація про дати та тематику в інфографіці нижче.

В рамках Всеукраїнської фахової майстерні відбудеться робоча нарада з представниками центральних органів виконавчої влади, Комітетів Верховної Ради України, органів місцевого самоврядування з обговорення та напрацювання шляхів вирішення питання подальшого функціонування районних рад, територія яких покрита об'єднанами територіальими громадами. Проведення якої було запропоновано експертами Ресурсного центру, за результатами розгляду звернення Біловодської районної ради Луганської області.

 ФМ ПУЛЬС УАРОР на травень 2019 e1556266179449

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації