Авторизація

Новини

Мінрегіон оголошує проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

Конкурс проводиться у співпраці з постійним партнером Мінрегіону Програмою РЄ «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні».

Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик за темами:

Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування.

Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах.

Співробітництво територіальних громад.

До участі в Конкурсі 2017 року приймаються заявки про практики, реалізовані у період із 2015 до 2016 року, під час впровадження яких отримано позитивні результати.

Учасникам Конкурсу потрібно заповнити заявку у форматі Microsoft Word (завантажити текстовий файл) і надіслати її до 30 вересня 2017 року електронною поштою на адресу best.practice.ukraine@coe.int

Заявка супроводжується листом органу місцевого самоврядування за підписом його керівника. Супровідний лист (з підписом та печаткою) у сканованому вигляді має бути надіслано електронною поштою одночасно із заявкою.

Конкурс 2017 року проводиться відповідно до наказу Мінрегіону від 29.03.2017 № 65. Його фіналісти будуть оголошені в грудні цього року.

Детальніше про Конкурс можна дізнатись на офіційному веб-сайті Мінрегіону: http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/konkurs/

03.04.2017

Джерело: веб-сайт Мінрегіона

Про Конкурс 2016 року за посиланням.

З'явилася збірка кращих практик місцевого самоврядування 2016 року

В´ячеслав Негода привітав переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році

З проектами переможцями Конкусу минулих років можливо ознайомитися за посиланням

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації