Авторизація

Новини

Володимир Гройсман запросив до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду. В документі - і децентралізація
 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запросив до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року. Про це він повідомив у  Facebook.

«Отже, проект нашого Середньострокового плану пріоритетних дій вже на Урядовому порталі. Запрошую до обговорення та коментарів. Неможливо за декілька місяців зробити те, що не робилося роками. Але змінити Україну можна - потрібно лише діяти наполегливо і системно. Ми таку роботу розпочали і в наступному році продовжимо. Повторю те, що говорю завжди: я буду задоволений результатами цієї роботи тільки тоді, коли люди реально відчують, що життя змінюється», - написав Володимир Гройсман.

Серед цілей, яких планується досягти, проект документу визначає ефективне врядування, важливою складовою якого є децентралізація. Передбачається продовження створення нової територіальної основи для діяльності органів місцевого самоврядування, а також розподіл повноважень між органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади (секторальна децентралізація).

Джерело: Прес-центр ініціативи «Децентралізація влади»

Проект Документу за посиланням.

     

 

 

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації