Авторизація

Новини

obg_2016-12-26_190857.jpg

На виконання рекомендацій Місії Європейського Парламенту щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України парламентськими службами спільно з Програмою USAID/ РАДА розроблено спеціальний парламентський інформаційний ресурс - систему «Портал громадського обговорення законопроектів».

На даному етапі розпочато тестування цього інформаційного ресурсу. З метою організації більш ефективної взаємодії з громадськістю, інститутами громадянського суспільства, експертним середовищем Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя долучається до цього процесу. Для апробації програмно-технологічних можливостей інформаційного ресурсу «Портал громадського обговорення законопроектів» у тестовому режимі подано для широкого обговорення два законопроекти, щодо яких Комітет було визначено головним з їх опрацювання:

проект Закону "Про лобізм"  № 5144 від 20 вересня 2016 року та         

проект Закону "Про лобіювання" № 5144-1 від 5 жовтня 2016 року.

Протестувати розроблений спеціальний парламентський інформаційний ресурс та/або взяти участь в обговоренні законопроектів можна за посиланнямhttps://itd.rada.gov.ua/services/pubd/ (портал працює в режимі тестової експлуатації).

Джерело Офіційний Веб-портал Верховної Ради України 

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації