Авторизація

Новини

7f9fc38e1a3e133887d777abacb5a114_350_233_f.jpg

Віце-прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман закликав громадян України зберігати спокій у цій непростій для країни ситуації. Він запевнив, що всі органи влади, до компетенції яких відноситься питання взаємовідносин з іншими країнами, у тому числі з Російською Федерацією, мають чітке розуміння, що потрібно робити для врегулювання ситуації. На цьому Віце-прем‘єр-міністр наголосив під час брифінгу в Будинку Уряду в неділю, 2 березня 2014 року.

«Ситуація в Україні досить непроста, але всі органи влади, які сьогодні опікуються проблематикою відносин з РФ, чітко усвідомлюють, що потрібно робити і у який спосіб», - заявив урядовець.

Він наголосив, що на даний час в України достатньо інструментів для збереження в державі миру: «Сьогодні надзвичайно важливо, щоб всі ми зберігали спокій - а спокій це запорука того, що ситуація буде врегульована політичними засобами, і в нашій країні буде збережено мир». 

Володимир Гройсман також наголосив, що представники місцевої влади глибоко усвідомлюють необхідність збереження територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.


 

За матеріалами Веб-сайта Мінрегіона

Префект

Децентралізація

Навіщо змінювати Конституцію у частині децентралізації